Casino Reality

Självkontroll i Online Poker

Självkontroll är en av de viktigaste attribut som du kan ha i poker. När du spelar online poker för riktiga pengar, kan det vara ännu enklare att underhålla än i live-evenemang som har fler distraktioner. Det är dock ett attribut som måste odlas av någon spelare som vill vända professionella someday. Hur hjälper självkontroll en pokerspelare? Det finns så många sätt att självbehärskning hjälper pokerspelare att det nästan verkar dumt att fråga hur man gör, men det är värt att titta in. Först och främst, självkontroll tillåter en spelare att sticka av deras spelstil och även att tryggt prova andra spelstilar utan att otillbörligt påverkas av motsättande spelare eller tabellen. Självbehärskning håller en spelare från att vinklas och stoppar en spelare från att gå i fällor när frestelsen känns starkare än alla de signaler som varna spelaren att vika.

Självkontroll hjälper också en spelare att hålla sig till en övergripande strategi, särskilt när det gäller stickning till snäva regler om att använda en bankrulle. Alltför många spelare med professionella ambitioner att spela online poker för riktiga pengar och sedan gå vidare till live turneringar misslyckas med att kontrollera användningen av deras bankrulle och sluta köpa in dyra turneringar har de ingen chans att vinna. Självbehärskning håller spelare inom sina nuvarande begränsningar och tillåter dem att korrekt planera när de kan vara kapabel att hamna i pengarna i en större turnering. Hur kan en pokerspelare odla självkontroll? Medan många pokerspelare kan vara medveten om hur förbättra deras självkontroll kommer att hjälpa dem, kanske de inte vet hur den kan förbättras. Ett enkelt sätt att förbättra självkontroll övergripande är att börja med kommer upp med en övergripande strategi. Genom att planera med din amatör spela, kan du utveckla ett tänkesätt som gör hand-to-hand förluster i enskilda spel påverkar du mindre än tidigare. Samtidigt förlorar den största potten i spelet på en bad beat kan ha sätta dig på en tilt när du spelade spel till spel, kan dess inverkan på din emotionella tillstånd minskas genom att sätta det i perspektiv av din grand strategi.

Kan jag utveckla självkontroll av pokerproffs? Kanske kan du, kanske du kan inte. Även om poker är ett spel där skicklighet kommer att vinna över tid, är inte alla kapabla att utveckla dessa färdigheter. Det kan ibland vara lätt att räkna ut om du kan utveckla den nödvändiga självkontroll eller inte. Helt enkelt ställa dig några frågor. Är du bara intresserad av pokerbord med höga kostnader för spela jämfört med vad du har råd att spendera? Om så är fallet, kommer du förmodligen hitta det tråkigt att hålla sig till budget och övergripande strategi.

Poker kan bara vara något du bör göra för kul. Är poker något kan du fokusera på bara några timmar per vecka? Om du har en tendens att bara spela spel som du kan gå ut på eller som du vet kommer inte sista alltför länge, du förmodligen har inte tålamodet som krävs för att utveckla poker självkontroll. Igen, det går bra att bara spela poker för kul, du behöver bara hålla sig till rimliga gränser på ditt spelande. Du spelar regelbundet, förbli fokuserad, och bara spela i spel som du har råd? Om det låter som du, då har du förmodligen redan mycket av den nödvändiga självkontroll spela poker bra. Du kanske har ännu att har utvecklat en övergripande strategi och mål för dina pokervinster över tid, dock så fungerar på det. När du har etablerat ett långsiktigt spel, bör du kunna behålla din självkontroll vid bordet och undvika att gå på tilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *