Casino Reality

Balansera fördelarna med satelliter

När du spelar online poker för riktiga pengar, kan satellitturneringar vara ett bra sätt för att ange en turnering med en hög inträdesavgift för mindre pengar. Med vissa satellitturneringar på Full Tilt Poker kostar Full Tilt-Poäng i stället för riktiga pengar, är det möjligt för en spelare att hamna vinna en enorm vinst i en större turnering utan efter att ha tillbringat någon av sina riktiga pengar. Detta låter för bra för att vara sant, och för många människor som det är, varför det är viktigt att träna om satellit-turneringar är värt din tid. Först av allt, om du just har börjat och funderar på att ange en satellitturnering som funktioner hundratals eller tusentals spelare, vara beredd att förlora.

Om det är en billig tillräckligt turnering du förmodligen Ange bara för upplevelsen. Bara inte förvänta att vinna. De som redan har visat sina turnering förmågor är mer benägna att frestas av och framgångsrik i satelliter. Det är där det blir viktigt att korrekt bedöma behovet av att ange en satellit. En enkel tumregel är att räkna ut om du tänker ange turneringen oavsett om du vinner inträde. Om svaret är nej, och du tror att du har en hygglig chans att vinna satelliten, sedan med alla medel ange det om det är inom ramen för din bankrulle planering. Som alltid, är utövar bankrulle disciplin avgörande för långsiktig framgång.

Även om prispengarna för stora turneringen är enorm, att riskera en ruinerande beloppet av din bankrulle på en satellitturnering bara inte smart strategi. Om svaret är ja och du tänker ange den stora turneringen oavsett vinna satellit, kan då du helt enkelt att slösa din tid och pengar genom att spela i en satellitturnering. Om du redan var villig att riskera pengar för den stora turneringen, har du i allmänhet tidigare bedömt att dina chanser att vinna den turneringen är värt risken för anmälningsavgiften. Det är sant att du kunde göra en besparing genom att vinna ett inträde genom en satellit, är det också sant att du kan hamna i onödan spendera mer om du inte vinner satelliten.

Vad det gäller ner till är risken mot belöning. Varje spel du spelar kommer att bära viss risk till det, och om belöningen av en satellit inte är meningsfull jämfört med risken bär det, då det brukar vara bra värde. Plocka dina strider noggrant är en av de mest vitala delarna av pokerstrategi, och snart hittar du din bankrulle blödningen om du spelar online poker för riktiga pengar utan att ge vederbörlig hänsyn som turneringar är värt att investera i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *